Hogy csillapíthatom házilag a kutyusom lázát?
Figyelt kérdés
Bunkó válaszokat léci ne!!!!Amúgy voltunk orvosnál kapott egy szurit de csak nem megy le a láza...2009. dec. 1. 19:28
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.Aranyosak vagytok
2009. dec. 1. 21:06
12/14 anonim válasza:
20:55-nek igaza van...én naon erős migrén görcsökre szedtem a cataflamot, de azt is csak egy ideig lehet...aztán most egy ideje szünetelek vele, mert leépíti a májat...
Na de 1ébként, nekem az állatorvos az algopirint ajánlotta, amikor beteg volt a kutyusom, azt mondta hogy egy nap 1-2 lehet neki adni, de nem 1szerre...
13/14 anonim válasza:
Nem,a cataflam egyáltalán nem erős gyógyszer viszont a kutyáknak halálosan mérgező, úgymint az összes ibuprofen és pararacetamol készítmény. Pl. a rubofen is. SOHA ismétlem SOHA ne adj otthon a kutyának láz és/vagy fájdalomcsillapítót!! Ha gond van, vidd vissza az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!