El tudja adni a kiskutyákat olyan áron egy kezdő tenyésztő, mint egy "profi", ha szinte teljesen ugyan azzal a vérvonallal dolgoznak?
Átlag felhasználóból kiindulva nem kell olyan nagy árréssel dolgoznod (engem kicsit meg is ijesztene a nagyon olcsó kölyök, mert félnék, hogy ezt az összeget min spórolod meg...) Én nem vagyok profi a témában, de akarok majd kutyát a jövőben. Igazán nagy céljaim nem lesznek vele, csak egy garantáltan egészséges, okos, szép kutyust szeretnék majd családi kutyának és pont nem érdekel, hogy hány generáción keresztül hány szépségversenyt nyertek az ősök. Ha eljön az idő, akkor rá fogok kattintani a google első néhány találatára, ahol annyit nézek, hogy milyen szűréseket csináltak és azt, hogy mennyire szimpatikus a tenyésztő és kutyái (ami inkább élőben dől el). Persze, a profik közé bekerülni húzósabb lesz, mert aki agility bajnok kutyát akar az valószínűleg nem fog leállni egy kezdővel. Nem tudom, hogy egy alomból milyen arányban szoktak családi és profi célokra kutyát vinni, de talán támpontot nyújtottam az átlag ember kutyakeresési módszereiről.
Én a helyedben elhelyeznék egy felhívást (igényes honlapon, amit lehetőleg első pár helyen kidob a google), hogy lehet kölyköt foglalni. A komolyan vehető érdeklődések számából pedig talán tudnál becsülni. Addig meg mutogasd a kutyáidat ahol csak tudod, hátha megragad pár embernek a kennelnév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!