A kutya támadja a gyereket mi baja lett?
OFF: Kérdező, undorító a hozzáállásod. Meg sem próbálod megnevelni, hanem egyből elvitetnéd? NEM IS SZERETED AZT AZ ÁLLATOT!!! Nem a gyerekkel kell kísérletezgetni (gart, hogy azt a szerencsétlent is kiteszed ilyesminek) hanem elvinni kutyaiskolába, ÉS FOGLALKOZNI VELE!!! Már ahogy kezdted "korcs"... Mégis magadhoz vetted valamiért ezt a "korcsot", most meg tovább adsz rajta MERT A SAJÁT HIBÁDBÓL ilyen lett, képtelen voltál megnevelni, és biztosítani neki azt amire szüksége van... Téged kéne elvinni valami telepre ahol az ilyen idiótákat gyűjtik.
ON: Megfelelően le van mozgatva? Napi séta, játék, agyi foglalkozás (2-3 óra) biztosítva van neki? Tud kettesben lenni a gazdival amikor "csak az övé vagy", vagy mindig ott ugrál a háttérben 2-3-4 gyerek és csak 50%-ban vagy a kutyával?
Oké, hogy az oldal tele van fanatistákkal, de talán a gyerek mégiscsak előrébb való egy állatnál, nem gondoljátok?
Én is elvitetném, a gyerekem mindennél fontosabb lenne. De a meghirdetés tűnik a legjobb ötletnek, ha már kutyaiskola nem jöhet szóba.
13-as: Természetesen, a gyerek testi épsége a legfontosabb. De ki tehet arról, hogy ilyen lett a kutya? Mert nem az állattal van a baj, hanem azzal a "gazdával" aki úgy vállalta be, hogy nem törődött vele eleget, megnevelni nem tudja, nem is akarja, különböző kifogásokat keres (nincs pénz, nincs idő) AKKOR MINEK KELLETT NEKI EGY ÁLLAT? Nekem 3 kutya mellett van gyerekem, és érdekes mikor megszületett a pici akkor is megoldottam hogy a kutyák sétáltatva legyenek, le legyenek mozgatva fizikailag és agyilag, és soha eszükbe sem jutna támadni MERT MEG LETTEK NEVELVE. Ha meg mégis ilyen történne minden erőmmel azon lennék hogy megoldjam a helyzetet, nem rögtön lepasszolnám a kutyát, főleg nem a kicsi gyerekemmel "kísérleteznék"... Pfuj, milyen emberek vannak.
TERMÉSZETESEN A GYEREK ÉPSÉGE A LEGFONTOSABB, csak ne tegyünk már úgy mintha a kutya lenne a rossz...
Kedves hozzászólók, segítséget kértem, hogy mi lehet a baja a kutyának. De jó magyar szokáshoz híven inkább csak lebecsmérlő hozzászólásokat kapok(tisztelet a kivételnek)!
Aki csak becsmérelni tudd az ne használja el az energiáját a hozzászóláshoz, rágódok eleget azon, hogy mi lenne a jó, nem kell még a bunkózás.A gyerekem az első és nem a kutya , akinek nem tetszik magasról...
A büntetést közvetlen a helytelen viselkedés után kell adni. Tehát 15 perccel azután hogy odakapott a gyereknek már semmit sem ér, hiszen a kutyának fogalma sem lesz arról, hogy miért kapta.
Ez nem olyan, hogy nem jó helyre ásta a csontját, vagy nem fogad szót, hanem ez súlyos hiba a kutya részéről, és a büntetésnek is arányban kell lennie ezzel. Az ő érdekében is, hiszen ezek szerint ezen múlik, hogy életben marad-e.
Más kérdés, hogy egyetértek pár előttem szólóval: ha nem bírod nevelni a kutyát és egyből gyepmesterhez adnád, szóval neked tényleg nem való a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!