Van egy 5 hónapos amerikai bulldogom, és szóval, hogy kell edzettetni hogy izmosabb legyen? én futtatni szoktam meg ugráltatom, de írjatok még, edzéstípusokat, és napi hányszor?
Egy 5 hónapos kutyát sem ugráltatni sem futtatni nem lehet!!!!!!!
1 éves kortol kezdhetet FOKOZATOSAN ezeket de ilyen kicsin semmiképp mert tropára vágod a kutyust!!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__522742-van-eg..
fogadjunk, ezt is te raktad fel... látszik a hatalmas hozzáértésed! :(((( edzéstipus? mit akarsz egy öt honapos kutyátol? neki nagyokat kell játszania, meg rengeteget ennie, attol lesz izmos..
"Először is ne hagyd, hogy felugráljon. Egyrészt, hogy megmutasd, Te vagy a vezér és tiszteletben kell tartania a személyes szférádat, másrészt, mert komoly egészségkárosodást okozhatsz ezzel a kutyádnak!"
Hát nem emlékszel? Ezt is én írtam neked!
Kezd az a gyanúm lenni, hogy neked csupán azért van (ilyen) kutyád, hogy keménynek mutasd magad általa... Ilyen hozzáállással és ennyi tudással nem szabadna kutyát tartanod! Fogalmad sincs sem a nevelésről, sem a tréningről, sem semmiről.
Biztos vagyok benne, hogy a belinkelt könyvbe sem kukkantottál bele.
De hát Te kutyád, úgy teszed tönkre, ahogy akarod, mi legfeljebb csak sajnálkozni tudunk majd, amikor egy szép napon ide fölteszed a kérdést, hogy "hetek óta sántít a kutyám, úristen vajon mi baja, pedig még egy éves sincs, vigyem el dokihoz vagy inkább várjak még néhány hetet"...?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!