Egy éves lány németjuhász kutyánk néhány napja vérzik. Mitől lehet ez?
kedves kérdező!
az előző válaszolónak teljesen igaza van! nem az a baj, hogy megkérdezed, amit nem tudsz, hanem hogy nem most kéne tájékozódni, hanem azelőtt kellett volna, hogy elhoztad a kutyát! az ilyen felelőtlen emberek miatt kerülnek utcára a kölykök! mellesleg meg azt, hogy mi az a tüzelés még olyanok is tudják, akiknek életükben semmi közük nem volt állatokhoz, úgyhogy ne haragudj, de nagyon sötét vagy. tudod egyáltalán hogy születik egy kiskutya? nem a gólya hozza, de hiába magyaráznám...kutyázás helyett inkább tanulni kéne, nagyon ostoba vagy!
üdv.
Kedves utolsó!
Lehet h én ostoba vagyok, te meg iszonyatosan bunkó!!! Az ilyen válaszokra nem vagyok kíváncsi, egyébként mi is erre gondoltunk,de gondoltam azért lehet kérdezni. Mellesleg nem értem ebben a kategóriában miért csak bunkó válaszokat írnak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!