Szeretnék a 8hónapos kan boxerem mellé egy szuka/kan amstaffot-ot szerintetek, hogy tűrnék el egymást? A boxerem imád játszani és attól tartok, hogy túl pörgős a staffinak és nem fog neki tetszeni. Akinek van tapasztalati tudna írni?
Egy kamasz kutya mellé nem érdemes kölyköt hozni,mert nagyon sok meló.
Egyébként tapasztalataim szerint,aki képes megnevelni egy staffordot,az nem jön ide kérdezősködni,főleg nem úgy,hogy a még meg sem vásárolt kutyától tart,hogy nem fog neki tetszeni valami.
Ne vegyél ilyen kutyát,ha ennyire nem ismered őket,akkor valóban lehet tőle félnivalód.
2 staffordom van,soha nem kértem ki senki véleményét az első után,hogy megvegyem-e a másodikat.Tisztában vagyok a fajta jellemével és a saját képességeimmel és az első kutyámat is remekül felneveltem.Egy percig nem aggódok azon,hogy "nem fog neki tetszeni" valami.
ÉN döntöm el,mi tetszik neki vagy mi nem,ő meg elfogadja a döntésem.
Tökéletes viszonya van minden más kutyával fajtától,nemtől függetlenül.Nekem 2 kanom van...ivarosan és ivartalanul is tökéletesen meg voltak nevelve,soha nem volt baj.
Jelenleg már ivartalanok.
Ki mondta, hogy én már felneveltem egy staffit?? Még soha nem volt staffim csak boxerem..
És amúgy meg csak egy olyan véleményét szerettem volna tudni aki kicsit okosabb mint én vagy már van tapasztalata olyan téren, hogy-hogy viselik el egymást..
A boxer remélem, már ivartalan, ha nem, rövidesen az lesz. Addig semmilyen kutyát ne akarj mellé. Egyébként pedig tényleg várj 2-3 éves koráig legalább, amíg a boxer jelleme teljesen kialakul, megszilárdul.
Az egy nagyon elavult és túlhaladott tévhit, hogy csak fiatalon lehet összeszoktatni két kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!