Milyen fajta kutyát vegyünk?
Figyelt kérdés
Kis méretű,nem túl hiperaktív de azért élet vidám ,rövid szőrű kutya fajtát keresnénk. Kint szeretnénk tartani a kertben,sör sátorban belül kutyaházban ,lánc nélkül meg minden,de most már úgy veszem észre hogy minden kutya házban van,azt meg mi nem igazán kedveljük, oda szőrözik,meg míg nem szoba tiszta addig oda piszkít meg minden.Először Jack Russelen gondolkodtunk,és ez így is marad,ha a szempontoknak megfelelőbb kutyát nem találunk.2014. jan. 10. 22:30
2/13 anonim válasza:
Ajánlanám a Corgi-t. Van belőlük rövidebb és hosszúbb szőrű is.
3/13 A kérdező kommentje:
Tacskó ki van zárva, cuki meg minden,de olyan kis rendellenes szerintem anatómiailag.
2014. jan. 10. 23:03
5/13 anonim válasza:
Kint ne tartsatok egy jack russelt!!!
7/13 anonim válasza:
Hozzatok el egyet a menhelyről, rengeteg ilyesmi kutyus közül választhattok, ingyen is van, meg is mentetek egy kutyust, ha nincsen konkrét álomfajtád, akkor egy próbát megérne.
8/13 A kérdező kommentje:
... most hogy épp ésszel belegondoltam...szüleim nem is iagazán akarnak kutyát,de viszont annyit meg szabnak hogy max. a mosókonyhába bejöhet de csak aludni,amúgy kint lenne. Tény hogy nem fog senki egész nap a kertben ülni,tehát szegény kutyával vagyok max. 2 órát a kertben,meg még 2 órát elviszem sétálni,nap többi részében egyedül lenne kint. Tény hogy nem emberek,de ugyan annyira igénylik a társaságot szerintem,és ha ez így van akkor ha belegondolok hogy én fél órát nem bírok ki egyedül,szegény kutyának meg 12 órát egyedül kéne lennie,szóval vagy meg kell dumálni a szüleimet,vagy nem lessz kutyámy míg saját házam nem lesz.
2014. jan. 11. 00:46
9/13 anonim válasza:
Cane corso. Ez a fajta kitűnő ház örző kutya.
10/13 anonim válasza:
Utolsó,normális vagy???
Egész nap egyedül lenne a kutya, a cane corso be se engedné őket,annyira el lenne hanyagolva.
Kérdező,nektek nem való kutya ilyen körülmények között.Ez állatkínzás.
Hozzatok el egy cicát,őket lehet így tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!