Ir szetter es magyar vizsla jol kijonne egymassal? Vizsla 8 eves irr szetter par honapos lenne. Ivartalanitva mindketto
Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 19:21
1/4 A kérdező kommentje:
Illetve border collie es magyar vizsla eggyutt
2014. jan. 9. 19:23
2/4 anonim válasza:
Nekem volt szetterem. csodás jellemük van. szerintem tökéletes lenne a vizslához :)
3/4 anonim válasza:
Az én vizslámnak a legjobb "barátnője" egy szetterlány. Nagyon hasonló a kommunikációjuk és a mozgásuk. Tapasztalatom szerint a vizslák ugribugriságát nem minden kutyafajta szereti (főleg terrierekkel van problémánk). A border collieval is jól kijön, az a fajtais szeret futni hancúrozni. Egyébként szoktatás kérdése.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Mindkét fajtával jól kijönne!
Tulajdonképpen az számít ,hogy a te kutyád milyen jellemű ,ha jól szocializált és átlagba jól el van a többi kutyával nem agresszív a többi kutyával vagy fél tőlük ,akkor elvileg bármilyen kutyával ki fog jönni ,amit mellé választasz.
Egyébként ,ha van egy jól nevelt,jól szocializált,jól kézbentartható kutyád ,akkor bármilyen kutyafajtával jól ellesz ,bár itt is jó ,ha kb. ugyanolyan testméretűek ,hogy játék közben nehogy sérüljön a kisebb (pl. csiva és vizsla is jól kijön ,de lehet ,hogy ha a vizsla játék közben véletlenü rálép a csivire és az akár törést is okozhat egy pici kutyánál stb. ,pedig a vizsla próbált vigyázni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!