Mondanátok cuki neveket Yorkie kislány kutyusnak?
Zara, chanel, bershka, pimkie, suzy, nyuszi, bunny, serena, bambi, molly, dolly, lili, cini(tüdőbajos "mini" yorki, nem tud ugatni, csak cincog), csipi...ezek most elég menő nevek (szomszédban kutyakozmetika van)
De inkább adj valami egyedibbet, ami illik a kutyádhoz...
off: vicces volt, amikor a futtatón a "dömper" név egy yorkihoz tartozott :)
Ha nekem kutyusom lenne, a Takarodj nevet adnám neki, és úgy hívnám magamhoz:
- Gyere ide Takarodj!
(Az ötletet Louis de Funes "Horgász a pácban" című filmjéből plagizáltam.)
Szerintem a legaranyosabb név egy yorkie kislánynak benne van az általad feltett kérdésben! Én a Cuki nevet adnám neki. :)
Egyébként kislány kutyának még a Lizi, Mini,Manó,Zsizsi nevek is aranyosak véleményem szerint.
Az a jó, ha a kutya neve 2 szótagból áll, mert ezt könnyen megjegyzi. Mivel kis testű fajta, ezért aranyos az i-re végződő becéző jellegű név a számára.
a 9. válaszolónak igaza van. Terrier, szóval külsőre persze aranyos, de amúgy terrier, tisztelt meg normális névvel. Pl. simán lehet valami embernév, Enikő, vagy Márta, vagy ami tetszik, és amit más nem adna kutyának. ; )
Az én fiú yorkim pl Eric (Írországból van, azért nem k-van a végén).
Ribi.
Az enyém is Ribi, mert akkora rib.nc, minden kant megszédit... :S :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!