Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Panelos gazdik! Ti mit kezdtek...

Panelos gazdik! Ti mit kezdtek a jóindulatú, kötekedő szomszédokkal?

Figyelt kérdés
3 kutyát tartok panelban (amiről nem érdekel, hogy ki szerint kínzás), jólneveltek, csendben vannak, semmi kárt nem csinálnak. Ma az egyik dagadt szomszédasszony mégis belémkötött, hogy mit képzelek, hogy a lakóközösség megkérdezése nélkül kutyákat vittem a házba, feljelent stb. Mondtam, hogy egész nyugodtan, mivel teljesen jogszerű, amit csinálok, hiszen semmilyen házirendnek nincs joga korlátozni a tulajdonhoz való jogomat, egyedül a magyar állattartási törvény szabhatja meg nm-re, hogy hány kutyát tarthatok, ami az esetemben teljesül. Ezt elmondtam, de nem úgy tűnt, mintha egy szó is leesett volna belőle a buta parasztjának. Mit tegyek ilyen helyzetben?
2014. jan. 7. 21:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Akkor elnézést, ezt nem tudtam. Amikor örökbe fogadtuk a kutyánkat, csak a helyi rendeletnek néztem utána, és mivel annak megfeleltünk, nem is kutakodtam tovább. Amúgy nem panelban, hanem egy 6 lakásos társasházban lakunk, de ilyen szempontból szerencsések vagyunk a szomszédokkal. Egyéb problémák vannak, de a kutya miatt sosem kötözködnek.

2014. jan. 8. 13:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Mondd meg a szomszédnak, hogy akkor ő meg ne zajoljon az edényekkel, mosógéppel, meg a tv-vel :D
2014. jan. 8. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!