Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sok a kóbor kutya!?

Sok a kóbor kutya!?

Figyelt kérdés

Mit tegyek, nagyon sok a kóbor kutya, de senki nem tesz ellene semmit, szóval semmi sintér jelenlétét nem tapasztaltam. Legalább is nem látom. És személy szerint rettegek a kutyáktól, hogy megharapnak, és a környéken mások sem szeretik, hogy sok a kóbor kutya.

Mit tegyek, esetleg hordjak magamnál valamit, amivel elriaszthatom őket??? Spray, kutyasíp valami????

2014. jan. 7. 21:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%
Nekem van kutyám, és sajnálom a kidobott, vagy éppen elhanyagolt megszökött kutyákat. Ugyanakkor a munkahelyem közelében volt egy elvadult falka. Betámadták a bicikliseket, és a kutyasétáltatókat. Amúgy kerülték az embert. De én is úgy vélem, hogy ilyen esetben el kell őket vitetni sintérrel, vagy állatvédőkkel, mert ez az állapot nekik sem meg nekünk embereknek sem jó. Sajnos azonban tele vannak a menhelyek és a gyepik. Elvileg a területi illetékes gyepmesteri telepnek intézkednie kell. Már ha be tudják őket fogni... De a hosszútávú megoldás a már fent leírt felelős állattartás és ivartalanítás lenne.
2014. jan. 8. 12:47
 12/15 A kérdező kommentje:

10/11

Köszi, vére valaki normális. (persze más is volt jó modorú)

Attól félek, hogy ha ráordítok rámtámad...

11/11

Hát remélem nincs fullon a menhely :/

2014. jan. 8. 18:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Akiket dicsérsz,azokat a többiek becsülettel lepontozták.Vajon miért is?

Sajnos gyakorlatilag minden menhely telt házzal üzemel.

2014. jan. 8. 18:17
 14/15 anonim ***** válasza:

A tköm igazodik el rajtatok

aszongyátok, hogy hívja a sintért, aztán, hogy a telepek telve vannak, meg kinek a hibája...

Ez az megoldás zsákutca, ti is tudjátok.

Azt kérdezte, hogy hogy tudja megvédeni magát.

Én gyakorlatban is hatásos és kipróbált dolgot írtam.

Még ha azt írom, hogy mérgezze le őket, még megértem, hogy lepontoztok...

2014. jan. 8. 21:22
 15/15 A kérdező kommentje:
Te melyik kedves hozzászóló voltál, ez előtt?
2014. jan. 9. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!