Jack russel panelban? Tapasztalatokkal rendelkezik valaki?

Ha tudod mozgatni napi rendszerességgel akkor mehet. De elég nagy felelősség.
Sok odafigyelést és törődést igénylő fajta akkor ilyen erővel nem kerti kutya..

Helló! Nekem is Jack Russelem van már legalább 10 éve! A kotorék eb-ek fajtájába tartozik, ezáltal én semmiképpen nem ajánlanám panelbe.Eredeti feladata: A kisebb vadállatok, rókák, borzok, rágcsálók előcsalogatására tenyésztették ki. Rendkívül hiperaktív kutyus. Kis termete ellenére hatalmas a mozgástere. És rengeteg foglalkozást igényel, bár elvan magában is de akkor képes hatalmas rumlit csinálni :)
Itt nagyon sok mindent megtudhatsz róla! Ajánlom figyelmedbe!

Napi 3X-4X-i hosszú, minimum 1 órás séta, és intenzív agymunka (trükkök tanítása). A jack russelt fizikailag szinte lehetetlen lemeríteni, agyilag annál inkább.
Nekem az egyik ismerősöm otthon dolgozik, kötetlen munkaideje van (grafikus) 30 nm-es panelban lakik, de sokat foglalkozik/foglalkozott a kutyájával és simán egyedül tudja hagyni, nincs vele semmi gondja.
Nem sokan rendelkezünk ilyen életstílussal, szóval válassz egy egyszerűbb kutyát. A foxi egész hasonló a jack russelhez, és talán egy lhelletnyivel kezelhetőbb is. Gondold át egy átlagos napod, heted és képzeld el hová illesztenéd be a kutyát. Minél kevesebb időt találsz rá, annál nyugodtabb habitusú kutyát válassz.

ha panelba küldöd a szegény kutyát, akkor az maga lesz a vég... én már csak tudom.. nekem is volt jack r.-em, most meg van egy parson r.-em.
nem csakhogy a lakást fogja lerombolni, de hiányozni is fog neki a mozgás

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!