Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyamnak meg lehet fajtiszt...

Allat tenyeszto kérdése:

A kutyamnak meg lehet fajtiszta kolyke?

Figyelt kérdés
A kutyam parosodott egy nem fajtiszta ebbel szuletett 9 kolyke. Ha paroztatnam egy fajtiszta ebbel ami pont olyan mint o akkor szulethet meg fajtiszta kolyok?

2014. jan. 7. 10:11
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
70%

Diploma? Miről beszélsz te???

Meséld már el léccives, milyen diplomád is van?

2014. jan. 7. 17:52
 32/37 anonim ***** válasza:
0%
Akármit ideírhatok. Ugye tudod? Most ideírom, hogy miből van diplomám és azt fogod fikázni. Hagyjuk már ezt az ovit fiúk-lányok! Köszönöm.
2014. jan. 7. 17:59
 33/37 Akiteki ***** válasza:
70%
Jól elkanyarított a témától ez a libuska. Nem kéne inkább a kérdésre válaszolni? Az állat tenyésztő még a végén újra befedezteti a szukáját.
2014. jan. 7. 18:13
 34/37 anonim ***** válasza:
70%
Hát ez az, hogy bármit ideírhatsz cicuska. Azt is, hogy diplomád van.
2014. jan. 7. 18:44
 35/37 anonim ***** válasza:
83%

Ha neten kívül valaki hülye, ugyan így felhúzom magam, azzal a különbséggel, hogy nem veszem a fáradtságot, hogy elmagyarázzam, hanem szépen ráhagyom, de ha csak nem hagy békén, közlöm vele, hogy hülye p.csa, és ott hagyom.

Nem tudom, hogy mire gondoltál. Szerinted torokra megyek, ha valaki felidegesít?

Amúgy, köszi, tudom, hogy helyesen írok, mivel anno, annak idején, még a szép iskolás években mindig mentem helyesírási versenyekre, és jól remekeltem.

Az meg, hogy szerinted érthetetlenül magyarázok, az csak szerinted van így. Érdekes, hogy a kb 10-20 válaszolóból, aki ennél a kérdésnél jelen van, csak te nem értetted meg, amit leírtam. Elgondolkodtató, de tudom, a világ hülye, és csak te vagy jó.

Az egy pozitívum lett volna, hogy elismered, hogy e-téren tudatlan vagy, de az már szánalmas, hogy ezután rögtön a diplomáddal vagdalkozol. Nekem nem egy diplomás ismerősöm van, és akad köztük olyan, akit az utcára se engednék, mert olyan sötét, mint az ezeregy éjszaka.

Csak egy példa. Egyik ilyen ismerősöm, aki diplomás...nem tudja leírni az "S" betűt. Mert szerinte nem így kell írni ahogy ,hanem pont a tükörképe, szóval a felső kis kampó nem jobbra néz, hanem balra. És diplomája van.

Ő is mindig felvág vele.

Egy másik példa, aki valóban intelligens diplomás ismerősöm, tőle még sose hallottam, hogy kérdezés nélkül bárkinek mondta volna, hogy diplomája van, főleg nem próbált ezzel védekezni.

Na, de többet nem írok, mert a végén ez is érthetetlenül lesz megfogalmazva, pedig direkt figyeltem, hogy ne használjak idegen szavakat, meg egyszerű legyek.

2014. jan. 8. 00:05
 36/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem, teljesen érthető volt, látszik belőle, hogy nincs diplomád és ez szarul esik neked. Nyilván baromira nem érdekel a véleményem, de szerintem az emberek értékét nem diplomában kell mérni. én is csak azért írtam ide, mert nem szeretem ha alaptalanul hülyéznek le, és talán ebből megértheted, hogy esetleg mégsem vagyok sík hülye, bár itt ezen a fórumon valóban hiba volt ezt ideírni, hogy van diplomám, a hozzászólók iskolázottsági szintje miatt. Igen, van olyan, hogy valaki számára érthetően magyarázol, más ember számára pedig nem, ez se egy olyan nagyon furcsa dolog. A téma azonban továbbra is érdekel, örülök, hogy egy új dolgot tanulhattam tőled, a többi kérdésem majd a google megválaszolja (ja és abszolút nem akarok tenyésztő lenni, csak szeretek újat tanulni). Innentől a magam részéről igyekeznék betartani a házirendet, úgyhogy nincs több off, csak válaszoltam.
2014. jan. 8. 15:05
 37/37 anonim ***** válasza:
54%

nem tanultál te tőlem semmit se, mivel nem írtam olyan dolgot, amit célszerű lenn megjegyezni.

Inkább használd a googlét, az legalább nem sért meg.

Ja, amúgy igeen, nagyon el vagyok keseredve azért, mert nincs diplomám...Ha akarnám elmehetnék egyetemre, mivel a gimiben nagyon jól teljesítettem ,szóval nem lenne akadálya, de mivel ahhoz a szakmához, amit én akarok csinálni nem kell diploma, ezért tök felesleges pénzkidobás lenne, mert úgyse azzal foglalkoznék a későbbiek folyamán.

A szakmámat meg imádom :)

De, én is befejezem a vitát, mert a legutóbbi kommented sem dobott semmit az álláspontomon. Sorry

2014. jan. 8. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!