Hogy lehet valaki ennyire sötét?
Nyilván nem mondok ujjat ha azt mondom h szilveszterek már vége.
Na ehhez képest mostanság még mindig mennek a petárdázások szerencsétlen kutya meg megörül és csak bent tud aludni.
Am egy távolságból még hagyján bár így is kellemetlen.
De ma a szomszéd is úgy gondolta h elszórja a maradék petárdáit méghozzá családi programként a gyerekivel petárdázott. Ami engem nem érdekelne ha nem az állat látná kárát és rémülne halálra.
Mer az h a gyerekeinek lesz x balesete a durrogtatásból magánügy.
De amikor már 4X robbantott fel egyet átmentem és leordítottam a fejét h "Ember abba lehetne hagyni ?"
És még neki állt feljebb h "Jó estét lehet szépen is kérni. Meg csak kipróbáltuk" Igen attól akinek nem esik le h szilveszter nem most van és esete 10-kor durrogtat valószínűleg szépen is lehet kérni.
Na persze legközelebb rendőrt hívok és ha nem tetszik pereljen be. Iszonyat dühítenek az ilyen b@rmok.
És még a kutya neve is egyezik (Alex) ennek a korlátoltnak az egyik gyerekével.
Tragédia.
Neked ugye évente csak egy napon ugat a kutyád hangosan?
Mert akkor jogos volt leüvöltened a fejét, hogy mit durrogtat a szomszédban szilveszter után már másodszor.
Mert a petardazas 2000 eves szokas, aha.
kerdezo, legkozelebb jelentsd fel, mert tilos petardazni.
sajnos arra szamitanod kell, hogy o is fel fog jelenteni valami egyeb miatt, csak ugy.
(Koltozz kulfoldre, ott meg vannak intelligens emberek, akiknek nem a petardazas jelenti eletuk legnagyobb oromet)
Az én véleményem :Szilveszter után tilos petárdázni...TILOS!! akkor is ha esetleg ez 2000 éves hagyomány,amit erősen kétlek.Viszont szerintem lehetett volna normálisan szólni,mert jobb a békesség ,már csak azért is mert sok a bunkó paraszt ember és nehogy suttyomban megmérgezze a kutyámat.És nincs rossz szájíze az egésznek.És tudom ,vannak emberek akik tesznek rá ha szépen kéred,de akkor még mindig kilehet hívni a rendőröket.
Amúgy én is rohadtul utálom a petárdázást,és nem értem mi benne a buli :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!