Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ma délután elpusztult öreg...

Ma délután elpusztult öreg kutyánk. Légzés szívdobogás nélkül? Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Négy-öt napja már nem volt igazán jól, tegnap még evett jóízűen, bár felállni nem tudott. Ma mikor kimentem hozzá, még dobogott a szíve, de a szeme már teljesen üveges volt, meg se mozdult. Pár gyenge dobogás után leállt a szíve, aztán kinyílt a szája és még vagy fél órán keresztül szabályosan lélegzett.. szívdobogást nem hallottunk, éreztünk közben, se verőér mozgást nyakánál és a hasánál sem:( Állatorvos azt mondta, hogy ilyenkor a vér széndioxid emelkedése hatással van a légzőszervekre, de ez már nem rendes légzés, csak irritáció. Én még sosem hallottam ilyesmit, szeretném tudni, hogy ha mások talán igen. Nem fontos már, feltámasztani nem tudom, ez a része pusztán tudományos szempontból érdekel. Örülök, hogy vele lehettem az utolsó órában és az elmúlt 14évben! :(((((((
2009. nov. 29. 18:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a részvéteket, sokat jelent nekem... A temetéssel holnapig várunk, de most már egészen biztos, hogy elment. :((
2009. nov. 29. 21:45
 12/13 anonim ***** válasza:
53%

Reszvetem! Ido kell a szerveknek mig leallnak.

Az en kutyusom a kezemben halt meg 10 masodperc alatt amikor legzesi elegtelenseget kapott ponnt bennt a dokinal.

Ratette a doki a gepre, hugy ugy adj ki, hogy mar lealljon teljesen, es ne sokkoljon minket, hogy meg esetleg megrandul vagy valami.

Oneki is uveges volt utanna a szeme, nem lelegzett csak jott ki a levego.

Nagyon kemeny dolog ez, es en is ugy vagyok velemint Te, hogy ilyen hosszu ido utan (14 es fel ev) a legtobb volt a sorstol, hogy atolelhettem amikor elment, es ott voltam vele.

2009. nov. 29. 21:47
 13/13 anonim ***** válasza:
53%

='(

olyan fájdalmas,amikor látod, hogy elmegy a szeretett kutyád...ahogy egyre jobban elhomályosodik a tekintete, ahogy az ember szeme is a könnyektől...

részvétem!

2009. nov. 29. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!