Miért idegesít mostanában a kutyám?
Nem verem meg...
Csak nem tudok türelmes lenni vele és volt hogy elküldtem mérgemben vagy kiabáltam vele, ő meg nem tudta miért.
A probléma szerintem ez, h túl sokat vagytok együtt, egy légtérben, nincs meg az együtt töltött időnek se a varázsa, se a minősége. Próbálj teremteni magadnak is és a kutyának is privát szférát, ill. legyen a napnak olyan szakasza, akár fél óra vagy amennyit tudsz, amikor vele vagy rá összpontosítasz és azt az időt te is élvezed. Ez a minőségi együtt töltött idő. És ne vidd mindenhova magaddal, felesleges...többek között mert ez lesz a vége, h egyszerűen nem tudod értékelni az együtt eltöltött perceket, hisz annyi van belőle..
A másik, meg h valszeg magaddal nem stimmel valami, de azt csak te tudhatod h mi és magadban kell rendezni.
A hiba az Ön készülékében van :)
Mi változott az elmúlt napokban? Nem vagy feszült valami miatt? Nem lehet, hogy betegség bujkál benned, és az visel meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!