Hamarosan elköltözünk egy társasházba, aminek remélhetőleg lesz kertje? (lent)
Szeretnék kutyát venni,de nem tudom,hogy milyen fajtát.Olyat szeretnék ami elvan lakásban is illetve pár m2-es kertben is,persze le fogom vinni többször is sétálni,az nem jelent gondot.
Milyen kutyát ajánlotok?
Nagyon sok választ írjatok légyszives .
Ez nagyon kevés információ. Majdnem az összes kutya elvan lakásban.
Azt írd le, hogy mennyit tudsz vele foglalkozni naponta, mennyire vagy aktív vagy inkább lustább típus, milyen szőrű legyen a kutya (hosszú, rövid, stb.), mennyit tudsz áldozni a tartására, stb,stb.
Köszönöm a gyors választ,máris írom a további információkat.
Reggel ki tudok vele menni egy olyan 10 percre.Utána én hazaérek kb 15:00-kor,akkor el tudom vinni egy nagyobb sétára.Pénzügyileg,hogy mennyit tudok a tartására szánni az mindegy.Nem azt mondom hogy bármennyim van rá,de a napi kajával nem lesz gond,illetve az orvosi "beavatkozásokkal" sem.A szőrének a mérete az mindegy.
Ha mindenképp fajtatisztát szeretnél, és gondolkodtál a menhelyről is, esetleg választáskor szétnézhetnél a fajtamentőknél. :)
Itt találtam elérhetőségeket:
1-es vagyok.
Alapvető probléma az, hogy egy kölyök kutyát nem lehet reggeltől délutánig egyedül hagyni, márcsak azért sem, mert napi többször kell etetni, pisilni, kakilni levinni,nem beszélve a foglalkozásról. Egy kölyökkel még nagyon sokat kell foglalkozni, ott lenni vele, max. 3-4 órát lehet magára hagyni az első pár hónapban. Szóval ha senki nem tud vele otthon lenni, akkor kölyköt semmiképp nem ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!