Chuckit max glow világítós labdát ismeri valaki?
Mik a tapasztalatok? Mivel nem egy olcsóság, kíváncsi lennék pár dologra:
Valóban csak a vizslaboltban lehet kapni? Mert én kerestem a neten és csak azt dobta ki.
Olvastam, hogy üreges. És hogy erős gumi. Mégis mennyire? Egy németjuhász szájában mennyire hamar menne tönkre, ha mondjuk csak a parkban dobáláskor este kaphatná meg? Valamint az is érdekel, hogy valóban annyira erős-e a foszforeszkálása, mint a képen, amin mutatja? Ja és meddig világít? Mert ha 2 perc múlva nem látni, akkor nem sokat ér. Szoval olyan embertől várok infot, aki személyesen ismeri ezt a labdát.
Nekünk és sok más ismerősömnek Nite Ize labdáink vannak. Többféle színben kapható, tömör, mindössze a közepében van egy kis üreg a leddel és az elemekkel. Elemet lehet benne cserélni, bár baromi nehezen jön ki belőle a "dugó". Lebeg a vízen, de nem vízálló, beázik. Szóval ha beázott, akkor szét kell szedni és ki kell szárítani, különben tönkre megy a világítója. A ki/be kapcsolás erős nyomással történik. Nagyon strapabíró, ha nem hagyod fél napra a kutya előtt, akkor kizárt, hogy kárt tegyen benne. Játék közben nem tudja annyira megrágni, hogy megsérüljön. Nekem 1 éve van, elemet még nem kellett cserélni benne, de természetesen ez függ a használattól is. Én e-bayen vettem:
Én vettem ilyen labdát. Eléggé strapabíró.
Valóban erősen világit, de csak akkor, ha előtte feltöltöd.
Én azt szoktam csinálni, hogy séta előtt kb.fél órával lámpafény alá rakom, ezután kb. 10-15 percig világit erősen, aztán egyre halványul. Én a vizslaboltban vettem.
labdadobó is többféle van. Én L-es rendeltem, és tescos labdadobóm van, abba pont jó volt.
De ha labdadobót is erről az oldalról akarsz venni, akkor a felsoroláskor leírják melyik méret melyik fajtához jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!