Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan szoktassam le a kutyám?

Hogyan szoktassam le a kutyám?

Figyelt kérdés
Amióta tud járni a kis kutyánk ( 22.-én lesznek 1 hónaposak ) azóta folyamatosan sír, hogy engedjük ki vagy be. A többi nem csinál ilyet csak ő. Mit csináljak vele, hogy erről a folyamatos sírásról???

2014. jan. 2. 23:45
 1/4 anonim ***** válasza:
1 hónapos b***szki, mit vársz? CSECSEMŐ szintjén áll. Amúgy lehet hogy valami más, orvosi problémája van.
2014. jan. 3. 00:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Már át esett mind egy orvosi vizsgálaton.

És tudom, hogy egy csecsemő szintjén van de akkor a többi miért nem csinálja???

Normális beszéd kijár nekem is. :P

2014. jan. 3. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet h valamiben különbözik mint a többi. Az is lehet h pl. anyahiánya van (lehet h hülyén hangzik de ne feledd a kis kölyök kutyák ugyan olyanok mint a csecsemők) vagy az is lehet h valami áfj neki amit nem vett észre az orvos. Azt javaslom vele többet foglalkozzatok vegyétek fel,dajkájátok meg dudoljatok neki valamit. Próbáld ki lehet h ettől meg fog nyugodni. Am az is lehet h valami lelki baja van. Eggyüttérzek veled. Tudom h milyen. Sok sikert! :)
2014. jan. 3. 12:17
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a jó tanácsot!

A dúdolás be vált, most már azonnal el alszik és nem sír.

2014. jan. 5. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!