Miért nem fogy?
Figyelt kérdés
Napi 3 deka húst,két darabb lábat,lazac olajat,fél almát,egy evőkanál zabpelyhet.2014. jan. 2. 19:36
1/15 anonim válasza:
Ami az embereknek fogyókúrás étel nem feltétlenül a kutyáknak is. Vidd sétáltatni a kutyát.Azzal, hogy úgy eteted mint egy embert nem fogod fogyókúráztatni. Adj neki normális kutya tápot vagy konzervet. Naponta fárazd le a kutyát a korának megfelelően.
2/15 anonim 

válasza:

Ezek szerint BARF szerint etetnéd? A zabpehely minek? Milyen fajta a kutyád, hány kg most, mennyi az ideális súly amit el szeretnél érni, és hány dkg az az étel mennyiség amit most kap? Ezek fontos adatok lennének, a csirke láb pl fogalmam sincs milyen súlyú, az almát sem, a zabpehely meg tök felesleges. A lazac olajból mennyit kap, az is okazhat súly gyarapodást egy kicsi kutyánál mivel tömény zsiradék.
3/15 A kérdező kommentje:
1.tápoktól ment a hasa.Allergiás a csirkére meg a rizsre.
2.Barf etetést másolnám le,de én főzve etetem.12kiló 10 kilóra szeretném lefogyasztani.Zabpelyhet a szénhidrát miatt kapja.Csirkelábnak nem tudom a súlyát.Almának minek kénne tudn,hogy hány deka?Brit lazac olajból kap két pumpányit.
2014. jan. 2. 19:54
4/15 A kérdező kommentje:
Naponta két órát sétálgat.Kistestű keverék.Kb.:5-6 dekát eszik összesen.3deka húst(sertés,liba,pulyka,vad).
2014. jan. 2. 19:57
5/15 sippara 

válasza:

Na most vagy főzz, vagy barfozz, de egyiket se hasraütés szerűen, barfnál 11 kilóra (2 százalékkal) számolva napi 66 gramm hús, 66 gramm zöldség és 88 gramm csontos hús "jár".
6/15 A kérdező kommentje:
Barfozni szeretnék,de azt nem tehetem.Ezért főzök,úgy többet kell kapnia.Nem?
2014. jan. 2. 20:21
7/15 sippara 

válasza:

Jó, itt egy kicsit logikailag elakadtam, meg tudod neki főzni a húst, de nem tudod neki nem megfőzni? Dombon ülő fűcsomó legyek, ha értem. Ráadásul csirkelábat egyáltalán nem adnék főzve, mert addig jár a korsó a kútra (esetünkben a főtt csirkecsont a kutyába), amíg egyszercsak ki nem szúrja belülről a kutyát és rohanhatsz vele állatorvoshoz, ahol 50-50, hogy meg tudják menteni az életét.
8/15 anonim 

válasza:

Na akkor a lazac olaj max egy pumpányi. Vagy BARF vagy főtt. A ketőt teljesen máskép adagoljuk. A csirkeláb főve baromi veszélyes lehet, mivel a rugalmasságát és szilánkosra törik ez viszon gyomor bél sérülést okozhat. Az almának is van tápanyag tartalma, még ha kevés is. Ráadásúl ha folyamatosan adod savat okozhat. A kutyának nincs szüksége szénhidrátra, ez tévhit. Ha főzni tudod, miért nem tudod adni nyersen? Ebben nics logika. Adj neki nyersen kivánt súly szerinti 2%-ot. Ez kb napi 20 dkg. 6 dkg hús 8 dkg csontos hús ( pl farhát, nyak) 8 dkg zöldség. Ha allergiás a csirkére akkor hogy kaphat lábat, vagy milyen lábat kap? Csontosnak adhatsz nyúl gerincet is.
9/15 A kérdező kommentje:
Azért nem eheti nyersen,mert immunhiányos van a családban.Orvos szerint veszélyes lehet számára.Csirkelábnak csak a fejét kapja meg.Igen allergiás a csirkére,de jó a lábaira.
2014. jan. 2. 20:50
10/15 anonim 

válasza:

ha allergiás a csirkére miért adsz neki csirkelábat?
van olyan, hogy rizsallergia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!