Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mér van az, hogyha valaki azt...

Mér van az, hogyha valaki azt írja, hogy mikortól lehet szaporítani, máris jönnek hogy úristen szaporító?

Figyelt kérdés
pár kérdéssel lejjebb is ez van, aztán most olvastam, hogy a gazda felelős, csak érdekelte. ott áll, hogy ivartalanitattja, hogyha nem lehet, nehogy véletlenül is más kutyáját..és írta hogy rendesen csinálja meg minden.. és most ezért le kell b*szni?
2009. nov. 28. 21:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
Azt hiszem egyféleképpen reagálhatunk ilyen fajta kérdésekre : Nem válaszolunk !
2009. nov. 28. 22:47
 12/14 A kérdező kommentje:

te is írtál..

amúgy szerintem segítsünk inkább nekik. itt nem a vita a cél.

2009. nov. 28. 23:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy a fejünket a homokba dugjuk, nem hogy nem oldjuk meg a problémát, hanem ellenkezőleg. Igenis, ha már a törvény nem lép fel elég keményen ellenük, akkor legalább az emberek tudatának formálásával kell küzdenünk a szinte elérhetetlenért, vagyis hogy ez a jelenség szűnjön meg egyszer és mindenkorra! Persze teljesen doha nem fog, de ha csak azt elérjük, hogy a számuk csökken legalább egy kicsivel, már akkor megérte! Én küzdeni fogok ellenük egész életemben!
2009. nov. 28. 23:55
 14/14 A kérdező kommentje:
Szép, jó cél!
2009. nov. 29. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!