Mi a véleményetek a Selet Gold tápról? Vagy melyiket ajánlanátok a Fressnapfban kaphatók közül?
Figyelt kérdés
Eddig a kutyusom Brit Premiumot evett de nem túl szép tőle,és nem is nagyon szereti. Előtte Pro Plant kapott,de túl drágának találtam.2014. jan. 2. 12:37
1/10 anonim válasza:
Szerintem az ott kapható tápoktól sokkal jobb a Brit.
2/10 A kérdező kommentje:
Tudom,de a Britet nem eszi meg. Pedig semmi mást nem kap.
Jöhetnek még válaszok!
2014. jan. 2. 13:01
3/10 anonim válasza:
Nekem a Select Gold nagyon bevált, konzervet és száraztápot kap vegyesen a kutyusom. Lazacosat vagy bárányosat adok neki, mert a csirkés tápoktól volt, hogy vakarózott. Amióta ezt kapja nagyon szép a szőre is. Egyébként nem nagyon szereti a száraztápot, de ezt egy szemig befalja, és szerencsére kisszemű, direkt ilyet kerestem! (közel 10 éves, törpe uszkár)
4/10 A kérdező kommentje:
Nekem is az volt a gondom a többi táppal,hogy nem fért bele a szájába. :)
Jöhetnek még válaszok.
2014. jan. 2. 13:06
5/10 A kérdező kommentje:
Lécci még válaszokat!
2014. jan. 2. 14:10
6/10 A kérdező kommentje:
A BIOplan jó.
2014. jan. 2. 14:15
7/10 A kérdező kommentje:
*?
2014. jan. 2. 14:16
8/10 anonim válasza:
igaz a fressbe nincs, de én a joserával etetek, nekünk az vált be.
elég sok webáruházban megtalálható.
9/10 anonim válasza:
Fresiből nem veszek tápot,mert rablás az egész.A select gold irtó drága a beltartalomhoz képest.
Netről rendelj és szerintem a Brit Care-rel próbálkozz,jó árban van,magasabb a minősége a sima Britnél a Select Goldnál de még a Pro Plannél is.
10/10 anonim válasza:
Nekünk bevált,szép fényes tőle a szőre és a kutyának is ízlik! Előtte mi is Pro Plant vettünk,de nem vált be.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!