Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyafuttató VII. kerületben/m...

Kutyafuttató VII. kerületben/megközelíthető helyen?

Figyelt kérdés

A Keleti Pályaudvarnál lakunk. Nemrég fogadtunk örökbe egy ebet, érthető módon még nem tudjuk elengedni pórázról :) Hatalmas mozgásigénye van, így a séta nem elegendő.

Ma néztünk el a Teleki téri "futtatóra", sajnálkozva konstatáltuk hogy teljesen szét van barmolva.

Ti melyik futtatót ajánlanátok, ami használható állapotban van?

Másik kérdésem, hogy melyik napszakban érdemes kinézni, ha szeretném elkerülni a nagyobb társaságot? Sajnos a kutya még meglehetősen alulszocializált, nem szeretnék senkit zavarni vele.

2014. jan. 1. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:

hetedikbe nem találsz olyat mai nincs lepusztulva

városligetbe vidd le ha "alulszociált" mindig van kint egy csomó kutya hamar megbarátkozik velük

2014. jan. 2. 02:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, szoktunk oda járni sétálni, de mint írtam, az nem elég neki :) Nyílt téren elengedni nem tudom, mert világnak szalad. A barátkozás pedig kimerül nála abban, hogy addig ugat nyáladzó pofával minden kutyára, míg arrébb nem vonszoljuk... nem könnyű eset. Eddig semmilyen tipp nem vált be nála, és csak tavasszal tudom suliba vinni.
2014. jan. 2. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!