Kutyafuttató V. Kerület, és közeli környékén?
Az V. kerületben lakom, kocsim sajnos nincs. Szeretném elvinni a kiskutyám olyan helyre, ahol biztonságban elengedhetem. Mindenképp zárt futtató lenne jó.
Szétnéztem interneten, és elmentem pár helyre, ahol írták, hogy van futtató... De inkább csak játszótereket találtam, ahová nem mehet kutya. :D valamint bekerítetlen területeket.
Ha ismeri a környéket valaki, és tudna adni pár létező tippet, azt nagyon megköszönném! Egészen pontosan V. kerület Belvárosi része, és közeli környéke.
Ez a 3 van az V. kerületben:
Széchenyi rakpart (a Pesti alsó rakpart zöldfelületi része)
Hild tér
Honvéd tér
köszi! Hild térről is olvastam, de sok több sikertelen szemle után, azt gondoltam, az is téves infó.
Megnézem ezeket a helyeket.
A Szent István parkba nem lehet kutyát bevinni.
De megnézném én azt a gazdit, a kerület déli részéből minden nap többször elgyalogol/BKV-ézik a városligetbe :D
Hát ez az V.kerület egy elég gázos rész. Itt van az, hogy szinte semmi lehetősége sincs a kutyásoknak a szabad lemozgatásra. Kutyafuttató tényleg csak a Hild téren van.
Én a Károly kertnél laktam, ott volt egy nagy játszótér, de azt idővel lekerítették, és csak egy kutyaszartárolót hagytak kutyafuttatóként.
Köszi a tippeket. Az a baj, hogy sok téves infó van neten - valaha létezett futtatót lekerítettek játszótérnek, stb.
Megnézzük majd a Hild teret (itt vagyunk am. a Vásárcsarnok közelében). Vagy villamossal feljebb megyünk a Rakparti részre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!