Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyafuttató V. Kerület, és...

Kutyafuttató V. Kerület, és közeli környékén?

Figyelt kérdés

Az V. kerületben lakom, kocsim sajnos nincs. Szeretném elvinni a kiskutyám olyan helyre, ahol biztonságban elengedhetem. Mindenképp zárt futtató lenne jó.

Szétnéztem interneten, és elmentem pár helyre, ahol írták, hogy van futtató... De inkább csak játszótereket találtam, ahová nem mehet kutya. :D valamint bekerítetlen területeket.

Ha ismeri a környéket valaki, és tudna adni pár létező tippet, azt nagyon megköszönném! Egészen pontosan V. kerület Belvárosi része, és közeli környéke.

#igu
2013. szept. 12. 13:41
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ja, és nincs kocsim, ezért érdekelne ezen városrész, és a közeli környék.
2013. szept. 12. 13:42
 2/16 anonim ***** válasza:

Ez a 3 van az V. kerületben:

Széchenyi rakpart (a Pesti alsó rakpart zöldfelületi része)

Hild tér

Honvéd tér

2013. szept. 12. 13:50
 3/16 anonim ***** válasza:
Erzsébet tér József Attila utca felőli részén is van, zárt bekerített, igaz elég kicsi.
2013. szept. 12. 13:53
 4/16 A kérdező kommentje:

köszi! Hild térről is olvastam, de sok több sikertelen szemle után, azt gondoltam, az is téves infó.

Megnézem ezeket a helyeket.

2013. szept. 12. 14:49
 5/16 anonim ***** válasza:
Az a Hild téri.
2013. szept. 12. 14:51
 6/16 anonim ***** válasza:
Az 5-ből azért a szent istván park sem egy vészes séta, vagy a városliget, vagy a margitsziget.
2013. szept. 12. 15:52
 7/16 anonim ***** válasza:

A Szent István parkba nem lehet kutyát bevinni.

De megnézném én azt a gazdit, a kerület déli részéből minden nap többször elgyalogol/BKV-ézik a városligetbe :D

2013. szept. 12. 19:31
 8/16 zsuzsabazsa ***** válasza:

Hát ez az V.kerület egy elég gázos rész. Itt van az, hogy szinte semmi lehetősége sincs a kutyásoknak a szabad lemozgatásra. Kutyafuttató tényleg csak a Hild téren van.

Én a Károly kertnél laktam, ott volt egy nagy játszótér, de azt idővel lekerítették, és csak egy kutyaszartárolót hagytak kutyafuttatóként.

2013. szept. 12. 23:11
 9/16 anonim ***** válasza:
A Hild tér üzemel, a József Attila utca felől van a bejárata, de ott egy nagyobb testű kutyát bajos lemozgatni. AKkor inkább a rakpart. Ott futhat.
2013. szept. 12. 23:37
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket. Az a baj, hogy sok téves infó van neten - valaha létezett futtatót lekerítettek játszótérnek, stb.

Megnézzük majd a Hild teret (itt vagyunk am. a Vásárcsarnok közelében). Vagy villamossal feljebb megyünk a Rakparti részre.

2013. szept. 13. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!