Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyafuttató V. Kerület, és...

Kutyafuttató V. Kerület, és közeli környékén?

Figyelt kérdés

Az V. kerületben lakom, kocsim sajnos nincs. Szeretném elvinni a kiskutyám olyan helyre, ahol biztonságban elengedhetem. Mindenképp zárt futtató lenne jó.

Szétnéztem interneten, és elmentem pár helyre, ahol írták, hogy van futtató... De inkább csak játszótereket találtam, ahová nem mehet kutya. :D valamint bekerítetlen területeket.

Ha ismeri a környéket valaki, és tudna adni pár létező tippet, azt nagyon megköszönném! Egészen pontosan V. kerület Belvárosi része, és közeli környéke.

#igu
2013. szept. 12. 13:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A szent István park mellett van egy tök okés futtató, még agility akadályok is vannak. A déli részről meg ki lehet menni a nehru partra.
2013. szept. 13. 19:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor már a VI. kerületben a Podmaniczky utcai közelebb van. Ott is vannak akadályok.
2013. szept. 13. 22:36
 13/16 A kérdező kommentje:

Végül, alaposan körbekérdezgettem a helyieket, és megtudtam, hogy a Markusovszky téren is van egy (nem túl nagy) de körbekerített terület. Előtte pedig egy nagyobb zöld terület, ahol a pórázt nem használó kutyusok játszottak.

Ma reggel kíváncsiságból el is mentünk oda, és találtunk pajtást. Nagyon meglepődtem amúgy. Ez volt az első alkalom, hogy a kiskutyám szabadon játszott más kutyával. Kb annyira izgatott volt, hogy észre sem vette hogy ott vagyok, és a gazdikra is fel-felugrált néha. 5 hónapos lesz amúgy.

Köszönöm mindenkinek a tippeket.

Rendeltem amúgy szállító boxot neki, így villamossal, vagy taxival el tudom majd vinni kutyasuliba. Mert így kb láttam, mennyire fontos a jó szocializáció. És, nekem is lenne mit tanulnom, ami azt illeti.

[link]

Erre gondoltam. Ajánlanátok ezt a helyet? Arra vagyok kíváncsi, jó fejek e az oktatók, és teljesen kezdőknek is megfelel e?

2013. szept. 15. 09:04
 14/16 anonim ***** válasza:
A szabadság téren is tucatjával vannak mindig a kutyák a füvön. Hiába, no, nem tudják értelmezni a kutyákat bevinni tilos piktogramot :)
2013. szept. 15. 09:22
 15/16 A kérdező kommentje:

Nyilván úgy van. :D

Te sem tudtál értelmezni valamit: a kérdést.

2013. szept. 15. 09:28
 16/16 anonim ***** válasza:
igaz mi a 7.kerbe voltunk egyszer a wesselenyi utcanal a blahatol nem messze egy kutyajatszoteren, de soha tobbet, olyan bolhas lett a kutya utana hogy csak na...nem lehetett kiirtani, pedig vagy 2kutya volt meg ott :/
2013. szept. 16. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!