Kint voltunk szilveszterezni, és éjfélkor láttam egy kutyát, mit tehettem volna érte?
Esetleg szólni kell valamilyen állatvédő alapítványnak, vagy menhelynek, hogy láttál egy rémült állatot, de nem tudtál hogy utána menni. El kell nekik mondani hol láttad és merre tarthat kb. Egy valamire való alapítvány, ha nincs túl messze a hely, akkor kimegy és befogja.
Ma én is találtam egy kutyust, itt császkált a ház körül. Nyakörves, barátságos kutyus volt, látszott rajta hogy megvan rémülve, fogalma sincs hol van, csak téblábolt jobbra balra. Doki nem rendelt ma egy sem. Felhívtam a közeli város menhelyét, ahonnan egy csajszi azonnal kijött, leolvasták a chipjét és haza is vittük a gazdinak. Nagyon örültek egymásnak, úgyhogy most nekem is tök jó a lelki állapotom. :)
Hogy "mit csinálj éjszaka egy kutyával?"
Mondjuk először is megfogod. Én az évfordulós vacsoránkat követően álltam meg a városhatárban télen miniszoknyában, tűsarkúban kóborkutyát csalogatni, és mivel nem tudtam berakni a kocsiba, hát sétáltam vele cirka 5 km-t hazáig éjjel 11-kor, miközben a maradék libamájból adogattam neki.
Másnap ráér kigondolni, hogy kiket értesítesz, először a kutya legyen biztonságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!