Van olyan, hogy egy szuka kutya sosem tüzel?
Figyelt kérdés
Most nem az ivartalanításra gondolok. Létezik olyan, hogy nem tüzel egy szuka?2014. jan. 1. 11:01
1/15 anonim válasza:
Ha valami hormonális vagy fejlődési zavara van, akkor elképzelhető, persze.
2/15 anonim válasza:
Egy ismerősöm kutyája 2 évesen sem tüzelt, és neki is valami hormonális baja volt, szóval 2 évesen ivartalanították.
3/15 Akiteki válasza:
Lehet rejtett tüzelése. Tüzel ő, csak nem látszik.
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Akiteki, a rejtett tüzelést sehogy sem lehet észrevenni? Van egy szuka kutyusom, már elmúlt 1 éves, de még nem tüzelt. Mellette van 2 ivartalanított kanom, de rajtuk sem vettem észre, hogy szagolgatták volna.
2014. jan. 1. 13:48
5/15 anonim válasza:
Az elég gyakori, hogy egy éves kora után tüzel egy szuka először, nyugi, majd fog, ebben nincs semmi rendellenes.
6/15 A kérdező kommentje:
Bízom benne, hogy hamarosan elkezdi magától, mert terveim lennének vele a jövőben.
2014. jan. 1. 15:52
7/15 Akiteki válasza:
Ajjaj! Biztos? Gondold végig.
1 évesen nem tüzel minden kutya. A nagyobb testűek később kezdik.
Azért, mert van otthon egy kan is, nem kéne tervezni a kölyköket.
8/15 A kérdező kommentje:
Igen, biztos. :) Nagyon ígéretes a szukám, egészséges is, csak még ez a fránya tüzelés nem volt...
A kanok ivartalanok, ők csak "hobby kutyák".
2014. jan. 1. 16:23
9/15 anonim válasza:
nincs még elkésve, szerintem tavaszra már fog tüzelni, az én kutyám 15-16 hónaposan tüzelt először, asszem.
10/15 Akiteki válasza:
A magyar agaram 2 évesen tüzelt először.
Huskynál meg van olyan szukám, aki 6 hónaposan és van, aki 13 hónaposan tüzelt. Ugyanez whippetben is.
Ahogy a lányoknál, a szukáknál sem lehet előre megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!