Mit adjak a kutyámnak inni?
Sziasztok! Van 1shar-pei kutyám 1 lány aki novemberbe lett 1 éves!
Azt vettem észre rajta hogy nagyon finnyás....... a vízet utálja legalábbis ezt vettem észre! Ha szörpöt adok neki amit nem lehetne vagy tejet azt megissza, de miért!? Ha csak vízet adok neki abból napi 2 dlt se akarja meginni! volt egy ugyan ilyen kutyám azzal nem voltak ezek a problémák, de ebbe a kutyába alig bírok folyadékot ( vízet ) bejuttatni! Mit itassak vele? Unhatja a vizet??
vizet ,vizet,vizet .
nem finnyás,csak rájött ,hogyan kaphat tőled mást:)
esetleg ,kicsit nem ártana lefárasztani :)
futás után inni fog !
a kutya esetleg unatkozik,
de attól még iszik, persze a kaja minősége is fontos,
A konzervek 80-95 % víz !
a száraz tápnak meg 5-8 % -a víz!
mindíg legyen előtte víz !
kaja ,pedig csak akkor ha enni kap !
shar-pei eredetileg harci kutyának lett kitenyésztve kínában !
sajnos ,ölebként tartani felelőtlenség, mert egy nagyon erős, makacs kutya fajta .
ezért javaslom a sok -sok sétát és fárasztást, hiszen egy erős -izmos-okos-akaratos kutyáról beszélünk .
olyan ,mintha egy súlyemelő csak papir-tányérokat rakodhatna egy gyorsétteremben , nem elég !!!
Rossz ivó kutyáknál elfogadott ha egy kávéskanálnyi szőlőcukrot teszel a vizébe, de ha így sem iszik akkor próbálj az ételébe minél többet tenni...nyáron dobhatsz bele jégkockát, az szokta őket érdekelni, vagy tápszemecskéket,
az én rossz ivó kutyámnak majdnem 2 liter vízzel öntöm fel a tápot, mert csak így lehet megitatni.
Vizet.
vagy
Adj neki sört , én is örülnék, ha sörrel itatnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!