Milyen kis testű kutyát ajánlotok?
●Lehessen a kertben tartani(kiv. télen)
●Ára: 30e alatt
●Ne a mudit mondjátok,mert szinte mindenkinek ilyen van az utcában :\
Menhelyi kutyusom már volt,és elég rosszul jártam vele:S Beteg volt,és az orvos azt mondta,hgy nem tud rajta segíteni :S
●Én az angol cocker spánielre gondoltam,szerintetek jó választás? (még 1x mondom,kint lenne:S)
(attól függetlenül,hogy egész nap a kertben lenne,vinném napi 3x sétálni,és foglalkoznék vele)
30 ezer alatt fajtatiszta kutyát max. csak szaporítótól kaphatsz és jó eséllyel örökölni is fog valamilyen genetikai betegséget. Ha egészséges kutyát szeretnél, akkor ne sajnáld a pénzt egy komoly tenyésztőtől és csak szűrésekkel, tenyész szemlével rendelkező szülőktől született kiskutyát vegyél. Persze nem biztos, hogy az olcsó kutya törvényszerűen beteg, de ha egészséges, az csupán hatalmas szerencse műve...
Vagy fogadj örökbe fajtamentőktől és írass olyan örökbefogadási szerződést, amiben garanciát vállalnak arra, hogy a kutya egészséges. Szerintem ez lehetséges lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!