SOS szilveszter, mennyit adjak a frontinból?
Az egyik barátnőmnek a kutyájának is Xanax-ot vagy Frontin-t ajánlott az állatorvos. Én is furcsállottam először, de mivel több orvos is ugyanezt mondta, így igazuk van.
A gyógyszerek 90% humán és a kutyáknak is ezt adják, akár injekcióban akár tablettában akár por alakban.
Mi minden évben reszketünk mint a kocsonya és minden évben megpróbáljuk átvészelni a szilvesztert nyugtatók nélkül. Két állatorvostól is kérdeztük a környéken (ismét) és megint azt mondták egy negyed-fél szem xanaxot adjunk nekik. (25 kilós kutyák).
Tavaly kibírtuk nélküle, sőt hajlandóak voltak kimenni éjszaka az udvarra pisilni is, semmi baj nem volt. Nyuszibbak voltak, mint amúgy, de megvoltak. Idén is készültünk, van itthon nyugtató, de nem használjuk ha nem muszáj.
Ha 25 kilós kutyákra ajánlottak nekünk fél/ negyed szem xanaxot, akkor biztos nem adnék 6 kilósnak bármi másból dupla szemet. Nálunk ennyitől is aludtak a kutyák egész éjszaka, szerintem sok lenne!!
Idén felkészültünk hogy bent alvás lesz, vettünk nagy rágnivaló csontokat és igyekszünk terelni a figyelmüket amíg csak lehet. Tavaly többnyire bejött, reméljük idén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!