Mit tegyek, hogy nehogy bepisiljen/bekakiljon?
1 eves kinti kutyusrol van szo. Szeretnem ma behozni, mert fel a tuzijatektol es a petardatol es nem szeretnem, hogy ha valami baja esne, esetleg elszokne vagy akarmi. A szuleim mondtak, hogy ha megfurdetem bejohet, de ha bepisil/bekakil akkor nekem vegem. Mellesleg nem akarok onzo lenni, meg amugy is a kutyam miatt nem megyek buliba, de akkor legalabb itthon nem szeetnem az egesu napot stresszbe tolteni, hogy uristen nehogy....
Szoval mit tegyek, hogy veletlenul se kakiljon/pisiljen be?
Napközben menj ki vele többször a kertbe amíg elvégzi a dolgát.
Este, ha beindul a petárdázás úgysem akar majd semmit sem csinálni. Nagyon fontos, hogy ha látod rajta, hogy fél ne kezdd el babusgatni, ne figyelj rá oda.
A kertben tartott kutya nem piszkít a lakásba. De ha nagyon aggódsz e miatt, akkor olyan helységbe engedd be, amit könnyen lehet tisztítani. És ha esetleg bepisil, hamar fel tudod törölni.
Szerintem nem lesz vele baj. Hajnalban, meg ha már vége a durrogásnak kiengedheted a helyére.
Örülök, hogy a szüleid végül beleegyeztek, hogy a lakásban legyen.
Boldog Új Évet !
Huu koszonom szepen a valaszokat! Megnyugodtam:)
Amugy azert nem szobatiszta, mert nem a lakasba tartjuk?!
Tenyleg nem kell tudni a szuleimnek, ha idepiszkit, de ha veletlenul elottuk csinalja az kinos. De remelem nem lesz gaz.
Es BOLDOG UJ EVET MINDENKINEK!!!:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!