Tudtok ajánlani boston terrier tenyésztőt külföldön is ahol olcsóbban lehet kutyát kapni mint itt szval kb, , csak" 100000 ft?
jaj most nézem külföld ott sincs 150 ezer alatt az biztos, de talán Szerbiában lehet vagy Romániában, ha találsz ott boston tenyésztőt
általában euroról beszélnek 1000 1200 1500 a külföldi tenyészetekben, de van a bostonterrier.lap.hu nézd meg ott és írj a külföldieknek -majd írj mi volt-érdekel a válasz engem is
Kedves "olcsó boston" kereső! hoztam neked néhány lengyel és cseh árat. lehet számolgatni..
Boston Terrier FCI Zwierzę z rodowodem
3 500,00 PLN
sprzedam Ogłoszenie z dnia 2013-12-15
Boston terrier. Szczeniaki na sprzedaż! Zwierzę z rodowodem
3 000,00 PLN
PRODÁM - Bostonský terier
štěňátka s PP, pejsek a fenka. Oba standartně zbarvení, rovný hřbet, standartní ocásek, bez vady.Vhodní k chovu i jako společníci.
25.12.2013 13:08 Cena: 15 000,00 Kč Kraj: Olomoucký
A szaporitos cikket azért küldtem mert ezért az árért max boston jellegű kutyát kapsz szaporitotol valószinüleg és a lényeg a közepén van a cikkben , hogy mitől kerül egy tenyésztett kutya annyiba amennyibe.
Kapsz lengyeleknél olcsóbban igen de ne feledd onnan haza is kell hozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!