9 hetes Golden Retriever kutyámnak szeretnék rendelni Brit Premium Junior tápot. Jó lesz a Large? És tudnátok valami adagolási útmutatót küldeni? (hogy tudjam mekkorát rendeljek)
Ti hogyan osztjátok be az etetést?
Jelenleg kb 4-szer eszik kevesebbet.
Rossz hozzáállás!!! Nehogy már a kutya döntse el, hogy mit eszik! Tudod, nem a nyúl viszi a puskát és nem a befőtt teszi el a nagymamát... Így a kezdet kezdetén elronthatod, úgy isten igazán, aztán szenvedhetsz, hogy helyre hozd.... Te vagy a főnök, azt egye, amit elé teszel. Ha nem tetszik neki, akkor elveszed és a következő etetés idején elé teszed, max. 10 percre. Ha nem eszik, akkor újra elveszed... Egészséges kutya még nem halt éhen, ha volt előtte kaja. A Brit egy jó táp, vedd meg egészen nyugodtan a nagy kiszerelést. Én is szeretem a kutyáimat, sokat megteszek értük, de a válogatást nem tűrtem tőlük. Azokat a kiegészítőket, amik ott vannak, nem ismerem, én ezt vagy egy hasonló terméket adnék neki:
Igazad van, akkor a nagyot fogom rendelni, ha éhes lesz megeszi.
És ebből a táplálékkiegészítőből napi 1 db-ot kell adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!