Mit csináljak, ha a kutyám agresszív a többi kutyával szemben?
A simogatást felejtsd el,mert azzal csak megerősíted ebben a viselkedésben.
Próbáld letiltani erről az agresszióról.Mellesleg nem tekint falkavezérnek téged,azt kell elérned,hogy annak tekintsen.
Másik dolog,láttam olyat,hogy egy ilyen mentalitású kutyust a gazdija úgy szoktatta hozzá más kutyákhoz,hogy bőr szájkosarat adott az övére és összeengedte a többi vele egy súlycsoportban lévő kutyákkal és egy idő után alább hagyott az agressziója és egész szépen kezdett el játszani a többivel (persze ez pár hétbe telt) aztán a végén már a szájkosár is lekerült róla és nem támadta meg a többi kutyát.
De nem tudom hol a többi kutya közé engedni, max a kutyaiskolában lehetne, de mint mondtam, az nem fog összejönni. Itt nincsenek kutyáknak parkok vagy ilyesmi helyek, ahol összeengedhetném más kutyákkal. Minden kutya csak pórázon sétál a városban.
A letiltást hogyan? Ha rászólok, az nem hatja meg. És hogy legyek én a falkavezér? sokat olvastam erről, de nem jött össze. Én csak másfél éve vagyok vele, előtte apámmal volt csak, ő a falkavezér. most mind együtt lakunk és még mindig ő a falkavezér, nem én. Nem tudom átvenni. Vagy nem tudom hogyan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!