Lankadó lelkesedés?
Sziasztok!
Szeptemberben fogadtam be egy 1 éves kutyát. Nagyon pörgős, aranyos gyorsan tanul. Októberben elkezdtünk klikkerezni. Megértette, gyorsan, hogy a klikk után jutalom jön. Megtanulta az ül, fekszik, pacsi, forog, lábszlalom, kukucs, kerül, vezényszavakat/trükköket. Most a hempergést tanítom neki, de azt vettem észre, hogy nem sok kedve van tanulni. :( Elég lassan csinálja, és úgy viselkedik, mintha minimum megrugdostam volna gyakorlás előtt. Sosem bántom, egyszer sem ütöttem rá. A legnagyobb szidás, az a szóbeli, de azt is föloldom egy 5 perc múlva játékkal. Így nem értem miért viselkedik, így egyáltalán nem pörög annyira, mint az elején. Általában rövid, 10 perces gyakorlások szoktak lenni, sokszor a végén jackpottal, vagy nagy simogatással, játékkal. Nem tudom, szerintetek, miért lett ilyen furcsa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!