Hogyan találhatnánk barátokat a kutyámmal falun?
Figyelt kérdés
Sajnos nem nagyon találkozik a kutyusom más kutyákkal, pedig nagyon szeret játszani. Igazából én se vagyok az a könnyen ismerkedő típus, ezért nem nagyon vannak barátaim itt (pedig már egy-két éve itt lakunk), de aki van is annak vagy nincs kutyája, vagy nem foglalkozik vele (ebből kifolyólag sétáltatni sem viszi). Hogy találhatnék olyan kutyásat, akivel tudnám vinni sétáltatni a kutyusomat?2013. dec. 28. 21:14
2/7 anonim válasza:
Nehogy azt hidd, hogy a városban könnyebb... Sajnos itt sem egyszerű ez a dolog, nekünk is csak egy barátunk van.
3/7 anonim válasza:
Ne hidd hogy egyedül vagy...Mi se tudunk barátokat találni a kutyusommal...:( Merre laksz?
4/7 anonim válasza:
a kutya ugyanolyan teljes életet él akkor is, ha csak a gazdájával tud játszani.
5/7 A kérdező kommentje:
Vas megyei vagyok. A városban lehet lenne egy-két ismerősöm, akivel tudnánk vinni őket, de sajnos nagytestű kutyusom van, akit elég nehéz utaztatni, meg hát 20 km-re lakok a várostól.:/
2013. dec. 28. 21:51
6/7 A kérdező kommentje:
Ketten is jól el tudunk játszani, de eddig volt egy másik kutyánk is, akivel azért jobban tudott bunyózni.
2013. dec. 28. 21:57
7/7 anonim válasza:
Sajnos falun nem egyszerű a dolog, mert ott nem sok ember kutyázik normálisan. Hát próbálj ki valami sportot vele, én szeretek kerékpározni a kutyával, szaladgálni, ha van mező ott el lehet vele bóklászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!