Ez segítség lenne egy menhelynek/önkéntes mentőnek?
Van a közeli városban egy épülő menhely, sok kutyával, és egy nagyon elkötelezett hölggyel. Nagyon szívesen támogatnám a munkáját, de nincs pénzem (16 éves vagyok), a szüleim pedig nem pénzelnék azt se, hogy bejárjak segíteni a kutyák körül.
Mivel fotósnak tanulok és van saját "komoly" felszerelésem, arra gondoltam, megkérdezem, nem kell-e neki néhány jó kép a kutyákról? Mert úgy vettem észre, sokszor mikor hirdetik a mentett kutyákat, elég rossz minőségű, nem túl meggyőző képet mellékelnek. Vagy csak túl kritikus vagyok? :D Nem lennének esetleg kelendőbbek a kutyák, ha szebb képekkel hirdetnék őket? Szerintetek ez jelenthetne segítséget? Várom a véleményeket. Kösz. :)
Igen, hidd el, ilyen helyen minden segítség, segítség.
És ha már ott vagy fényképezni, megetetsz vagy megsétáltatsz egy kutyust, és máris sokat tettél!
Szerintem is jó ötlet.
Egy jól sikerült fényképpel a gazdikeresés is könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!