Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül egy új születet...

Mennyibe kerül egy új született boxer kiskutya faroklevágása? (kb) 1naposak.

Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 16:00
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Paraszt vagyok! Felb@asz, hogy nem a kérdésemre válaszoltok! Irkáltok itt össze vissza... de a kérdésre nem jön válasz! Adj el egy boxert hosszú farokkal barátom...
2009. nov. 27. 20:41
 12/29 anonim ***** válasza:
35%
Én kiállításon csak vágatlan fülű és hosszúfarkú kutyát látok. Mivel nem is indulhat másmilyen.
2009. nov. 27. 20:44
 13/29 anonim ***** válasza:
0%

Nem adnék olyannak kutyát, akinél az a döntő érv, hogy vágatlan a farka...

Nekünk is születtek pincser ksikutyáink, de soha nem vágattuk le egyiknek a farkát se, és mindnek lett gazdája.

Mellesleg meg, legyen annyi eszed, hogy felhívsz egy állatorvost, és megkérdezed.

Vagy ha ehhez nem vagy elég intelligens, akkor használod a googlet: keresel egy állatorvos- honlapot, és ott megnézed.

2009. nov. 27. 20:47
 14/29 anonim ***** válasza:
45%

Ha járna állatorvos a kölykökhoz (ahogy másnak természetes, hogy ellés után kijön az állatorvos ellenőrizni a szukát és a kölyköket), akkor őt kérdezné.

Egyénként itt az első honlap amit megtaláltam. Igy kell kinéznie egy standardnak megfelelő boxernek.

[link]

2009. nov. 27. 20:52
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

Barátunkat nyilván nem a standard érdekli :(

De csak mellesleg, mi az, hogy "új született", meg "faroklevágás"?

2009. nov. 27. 20:58
 16/29 Winner of Royal Hill ***** válasza:
67%

Kezd már unalmas lenni ez az állatkínzós duma, már lassan hányok tőle. Nem állatkínzás a farokvágás,ezt felejtsétek már el.A farok végének kötözés télen(tudjátok amikor a csóválásnál szarrá verik a saját farkukat),na az állatkínzás.Egyébként meg tényleg hívd fel a dokidat hogy mennyiért csinálja! Miért nem egyeztettél már vele korábban is? Ez fura nekem...

Egyébként hozzán ellés után nem jön a doktor,én viszem be a szukát egy UHra. A kölykökön meg én is látom,ha valami nem stimmel,akkor beviszem. Ne sertepertéljen nekem senki a kicsikéim körül...

2009. nov. 27. 21:40
 17/29 anonim ***** válasza:
58%
És mi lenne ha eleve nem volnál hajlandó olyannak eladni a kutyát, aki vágott farokkal kéri?! Akinek nem tetszik hosszú farokkal, azt küldd el a halál f@szára! Ja, hogy te nem tenyésztő vagy, csak egy ócska szaporító, aki pénzt akar csinálni a kölykökből? Akkor javaslom, hogy előbb vágasd le a saját farkadat!
2009. nov. 27. 21:41
 18/29 anonim ***** válasza:
82%
Így szól a törvény. Lehet, hogy sokan úgy gondolják, hogy nem kell vele törődni, de akkor is törvénysértés.
2009. nov. 27. 21:55
 19/29 anonim ***** válasza:
61%

4napos korukig nem érzik,nekünk a doki mondta..

itt vidéken,egy megyeszékhelyen 500ft ért vágja egy kiskutya farkát!

A többieket szard le!

Idi*ta mind és mind!!:D

2009. nov. 27. 22:37
 20/29 Winner of Royal Hill ***** válasza:
38%

Kit érdekel a törvény???

Arra is törvény van hogy nem szabad lopni... És általában ez sem érdekel senkit...

Az igazi állítkínzókat kellene ba*szogatni,szájhősök!

2009. nov. 27. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!