Kinek mi a kedvenc kutyafajtája?
Figyelt kérdés
Sziasztok kinek mi a kedvenc kutyafajtája? :) Nekem a Husky és a Német juhász.. nektek? :D2013. dec. 28. 10:00
11/25 anonim válasza:
Roti, husky, orosz fekete terrier, komondor, de leginkább a keverékek.
12/25 Firestorm válasza:
Roti,Bullmastiff,Bullterrier,Staffordshire,Weimari vizsla,Magyar vizsla,Keverékek.
13/25 anonim válasza:
Eurázsiai, orosz agár, keverékek.
14/25 anonim válasza:
corgi, mudi, basenji, shiba, aussie
15/25 Firestorm válasza:
OFF: Minek kell lepontozni?Melyik észlény szállt rám?
17/25 anonim válasza:
Husky,Beagle és a Dalmata a 3 örök kedvencem :D
19/25 Bánszki Csilla válasza:
Bishon Havanese a kedvencem, számomra ő olyan kutyus amiről mindig is álmodtam, játékos, vidám, ragaszkodó, szagtalan, imád csavarogni, túrázni, kirándulni pont mint én. És 3 kilós úgyhogy igazi karonüllő :P
20/25 anonim válasza:
1.Husky
2.Német juhász
3.Golden retriver
Ez a három favourit,de tetszik még a beagle, a rotweiler,berni pásztor,shetlandi juhász,walesi corgik,ausztrál juhászkutya,skót juhász,mudi,groenendael,malinois.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!