Milyen kutyafajtát ajánlotok lakásba?
Figyelt kérdés
Minden vágyam egy kutya, de sajnos lakásba költöztünk és tartok attól, hogy mindent összeszőrőz. Biztos vannak olyan fajták, amiknél nem olyan durva a helyzet, mint az én régebbi kutyáimnál. Azt hallottam a hosszú szőrű csivava tűrhető. Kis termetű kutyafajták jöhetnek szóba.2013. dec. 28. 08:55
11/12 anonim válasza:
A pelenkás válaszoló vagyok...
Heti 3x dolgozok,a kutyum még kicsi,és 8óra hosszáig nem képes tartogatni.. Ahogy hazaérek abban a pillanatban leviszem,és evés után is mindig.. De ha dolgozom,vagy épp nem vagyunk itthon(orvoshoz járok át Magyarországra,ami nem kis időt vesz igénybe),akkor ez az a módszer amit a legjobbnak találtam... Nem értem mért baj ez.
12/12 anonim válasza:
Nem nekem baj, hanem neked meg a kutyádnak, aki természetesen NEM szobatiszta. Ha az lenne nem pisilne be. Minden kutya tudja tartogatni, amelyik nem azzal nagy baj van. Mikor elhoztam a sajátomat 2 hetet itthon voltam vele, ezalatt bőven volt ideje megtanulni a szobatisztaságot. Jó dolog a kutyapelenka, de nem arra amire sokan használni próbálják. Ez nem WC, csak pelenka ahogy a nevében is benne van. Pl. újszülött kutyák alé tökéletes, de mikor kiskorában rászoktatja valaki, majd még felnőtt korában is oda jár a kutya... Röhögnöm kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!