Egy kisgyereknek (fiú) milyen kutyafajtát ajánlotok?
Nem kell nekem,csak egy fogalmazásomba kéne,és szeretném,ha nagyon jó lenne :D (Német fogalmazás,egy kisfiúnak kell kutyafajtát indoklással ajánlanom,úgyhogy gondoltam megkérdezlek Titeket :D )
Szempontok a kutyaház:tulajdonságok,nagyság,kinézet,miért pont az a fajta.
nekünk ilyen német fogalmazást kellett volna írni azt *5-re írtam volna :D
kistestűt vagy közepestestű kutyust..
szívem szerint menhelyi kis keveréket..
ha fajtát mondanék akkor havanese bár az nem kinti tartásra!
*kutyához,nem kutyaházat akartam írni a kiegészító részbe
Oksi,köszi,még azért várok más válaszokat is :) Sajnos én meg pont nem vagyok toppon a témában,sok kutyafajt ismerek,de állattartással kapcsolatban nem vagyok jártas :D
Szerintem én egy golden retrievert, egy német juhászt, egy bernáthegyit vagy egy utcán csavargó kutyát választanék.
A goldit azért mert jó társa lehet egy kisfiúnak. Egy filmbe is egy kisfiúnak goldit vesznek a szülei, mert a kisfiú asszem autista. Thomas után a címe.
Ha egy félős kisfiúról írsz akkor egy német juhász azért, hogy megvédje őt.
Bernáthegyi, igazi kutyadada.
Utcai, nem kell rá sokat költeni, a kisfiú meglátja az utcán a csapzott kutyust salala. Remek családi kutya, igazi társ. A kinézetéről is sokat lehet írni.
Leonbergi, mert egy óriási, békés, védelmező szőrös mackó, aki nagyon szereti az embereket, nagyon jól alkalmazható terápiás kutyaként is. Ráadásul, német fajta, így pont megy az órához. ,)
Több infó:
Szerintem írd még bele azt, hogy a fajtamentőktől hoznád a kutyát, hogy tágítsd azoknak a látókörét, akik esetleg olvassák a házidat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!