Milyen nagyobb szemű táp van?
Figyelt kérdés
Eddig pro planal etettünk de egyszerűen nem rág és nem használja a fogát és csak fogkövesedik nem tudtok valami nagyobb szemű tápot ajánlani ami ebbe az árkategóriába mozog?2013. dec. 27. 20:14
1/4 anonim válasza:
Én Dog Chow-val etetek. Elég nagy szeműek a darabkák,nekem bevált.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom mekkora a pro plan, de mi josera festivállal etetünk. Kb. 5 ft-os nagyságúak a tápszemek. De nem tudom, hogy ez a te kutyádnak megfelelő lenne-e, mivel semmit se tudunk róla (méret, fajta, kor, stb.). Egyébként lehet, hogy más miatt nem rág (fogbetegség, ínybetegség, stb.). Illetve mi szoktunk nekik venni rágcsákat, csontokat, amiket rághatnak és szépen letisztítja a fogukat.
3/4 anonim válasza:
adj neki jó nagy drab hust egyben. Tépje, marcangolja, ez tesz jót a fogainak.
4/4 anonim válasza:
szerintem ez a legnagyobb szemű táp. majdnem akkora mint egy gyufás doboz.
az igazi rágást egyik táp se pótolhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!