Meghalhat? Kutyámmal csokit etettem (egy mikulásról) van szó azt olvastam hogy mérgezést okozhat nagyobb mennyiségben.
Igen, nagy mennyiségben komoly problémához vezethet.
Minek adsz neki, ha olvastad is, h nem jó?
Namost...
1. Vagy akkora idióta, hogy olvasod, hogy a csokiba beledögölhet a kutya, MAJD logikusan oda is adsz neki egy egész csokimikulást.
2. Kiírod a kérdésedet gyakorira (nem, nem az orvost hívod fel, kiírod ide) bármiféle infó nélkül, amiből akármit lehetne mondani.
3. Visszakérdeznek, hogy mégis legyél már kedves megmondani az infókat, amik alapján számolni lehet, mire te benyögöd, hogy a kutya tacskó (tapasztalat - ebben az országban minden 3 és 15 kiló közötti hátulról sötétben 200 méterről tacskóra hasonlító állat TACSKÓ, akkor is, ha macska), és "nagyjából közepes" csokimikulást etettél vele. Mindkét infó kb. szarnak a pofon - már elnézést a kifejezésért.
..úgyhogy akkor ezek után annyit tudnék ajánlani, hogy ha idegenektől kérsz SEGÍTSÉGET interneten (pláne olyan témában, amit a kérdés feltevése óta a hét éves öcsém kb. 16-szor guglizott ÉS számolt volna ki), vegyél vissza a stílusodból. Tudom, hogy itt névtelenül mindenkinek nagy a pofája, de azért legyen már egy határ, kicsifiú/lány.
Ez van,amikor az ember azt hiszi a kutya is ember.
Szerintem elég nagy dózis ez egy ekkora kutyának. Mondjuk nem mondegy hogy egy no name csokimikulas amit a gyerekek se adnák pda vagy egy Lindt csokoladé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!