Sose lesz behivhato a kutyam?
Figyelt kérdés
Az a problemam, hogy nem mindig behivhato. Ha nincs semni inger akkor igen, ha van valami kis dolog amitol meg erdekesebb a jutalomfalat akkor arra visszajon. De ha masik kutyat lat vagy embert akkor elrohan. Mondtak, hogy eloszor kutyas tarsasagba vigyem, ugy nem megy el. Ma megtettem..jatszott, szaladgalt, aranyos volt, de ha szoltam neki ram se nezett. Probaltam hosszu kotellel, de nem hulye. Tudja mikor van rajta. Van egy zart sportpalya ott gyakoroltunk, de ott semmi inger, ott visszajon. En azt szeretnem, hogy barhol elengedhessem, ne is akarjon elmenni tolem tul messzire, megvarjon meg ilyenek. Ezt sose fogom elerni?:( annyira szeretnem... Segitenetek, hogy hogy csinaljam?2013. dec. 27. 18:10
1/2 anonim válasza:
Sajnos vannak olyan kutyák, akik ilyenek maradnak. Nagypapámé is ilyen, ha játszhat a többi kutyával, az istenért se akar szót fogadni. Nekem 3 kutyám van, abból az egyik is hasonló, de azért nála nem ilyen rossz a helyzet. Próbálkozz még azzal, hogy jól megdicséred, megsimogatod, jutalomfalatot adsz neki, ha visszajön, de ha nagyon nem megy neki, akkor érdemes feladni és belenyugodni abba, hogy ő is ugyanúgy különbözik kutyatársaitól, mint néhány ember embertársaitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!