Újszülött kiskutya nevelése, Remélem mindent jól csinálok, esetleges ötletet még elfogadnék?
Chelsea szülése
2013.12.23.
*01:30-Első, a legkisebb,kan, színe tiszta fehér.*
01:58-Második,picit hosszabb mint az első,szuka, színe tiszta fehér.
03:05-Harmadik,picit hosszabb mint az első kettő,kan,színe sötét barna a melkhasánál fehér mellényke.
04:00-Negyedik,ugyanakkora mit a barna kan,szuka,színe tiszta fehér.
Megjegyzés: a homlokán pici lila folt.
Első és második kutya között eltelt idő: 28 perc
Második és harmadik kutya között eltelt idő:67 perc
Harmadik és negyedik kutya között eltelt idő:55 perc
Az első és az utolsó kutya között eltelt idő: 150 perc,azaz: 2 óra 30 perc(2,5 óra)
*24-én délután vettem észre hogy nem szopik, és semmit sem nőtt.
Hasa beesett ora száraz, bágyadt alig mozog egy-két nyüsszenés kivételével nem is sír.
Próbáltam cicire tenni de semmit nem csinált, lefejtem tejet az anya kutyáról, majd fecskendővel próbáltam etetni, pár cseppet sikerült lenyeletni vele, a többségét nem tudta lenyelni talán egy kicsi a tüdejébe is ment, ezért nem nagyon erőltettem (csak reménykedni tudok hogy nem lesz tüdőgyulladása)óránként egy pár cseppet adtam neki ezek után amit szőlőcukorrral kevertem. Így kihúzta 27. -ig.
Reggel felhívtam a kerületi állatpatikát hogy nyitva van-e szerencsémre nyitva volt , elmentem tápszerért meg cumis üvegért.
Tápszer: Kondi Milch 300g
Trixie cumis üveg 3 gumis cumival és egy tisztitó kefével, 50ml,
Óránként adok neki enni kicsiket mert nagyon le van gyengülve holnap már csak 2 óránként adok neki egy hétig utána 2,5 óránként 3 napig ,utána 3 óránként.A többit az anya elvégzi!
3x evett edddig a tápszerből és már most kezd élénkülni.Bízom benne hogy túléli!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!