Hol vagy kitől vehetnek westi kiskutyát?
Ajándékba NEM veszünk kutyát! A gazdival kicseszel, ha nem tudod melyik vonal tetszik neki, milyen minőségű és vérmérsékletű kölyköt akar!
Ha egy ismerősöm beállítana egy kutyával, amit nem én választottam, nem onnan, ahonnan akartam és semmit se tudok róla, akkor úgy kib-@sznám, mint macskát sz-@rni, mehet isten hírével...
Westiet pedig nem apródról meg jófogásról veszünk, mert az mind beteges. Tenyésztőtől veszünk, úgy, hogy LEGALÁBB 80ezer forintot félreraktunk a vételárára.
Pár hetes????
Bolond vagy????
8 hetes kor után lehet elválasztani az anyjától.Ne akarj kutyát,mert sült bolond vagy az egészhez.
Akkor elszomorítalak,hogy az 50 ezres kutya is "olcsó" és nem valószínű,hogy a fent említett dolgoktól mentes.Egy fajtatiszta kutya 80-100 ezertől indul,ami garantáltan egészséges,és valóban fajtatiszta azaz törzskönyvet adnak hozzá.
De ha a szüleid nem hajlandóak kutyát venni,akkor eltartani miből fogod?
Oltások,kaja...esetleges orvosi költségek...
Ne legyél felelőtlen,senki nem válaszolt bunkón,mindenki a kutya érdekeit nézi.Csak te nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!