Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Adhatok a kutyámnak káposztale...

Adhatok a kutyámnak káposztalevest? Mert van benne egy gerezd foghagyma beledarálva.

Figyelt kérdés
amúgy prémium minőségű száraztápot eszik. Csak hogy nem-e káros neki
2013. dec. 26. 13:58
1 2
 11/11 anonim válasza:
Húskonzerv? Hmm... Hát én nem tudom, de a miénk odáig van érte... Keverve adom neki száraz táppal. Szoktam adni neki még főtt húst, virslit, kenőmájast. Mindegyiket szereti és nem unja, mivel változatosan teszem elé. De ezeket a hülye puffasztó kajákat kerüld el, ne adagold a kutyádnak!!! Én még kenyeret sem szoktam elé dobni. A fűszeresekhez meg visszatérve, igen, az embereknek sem egészséges... A kutyáknak teljesen más a gyomruk, mint az embereké, máshogy emészt meg dolgokat. A túl fűszeres kaják az ember gyomrát is kikészítik, nemhogy még a kutyákét. Ajánlanám, hogy olvass utána... :) Nem tudom, hol láttál már olyan húskonzervet, amit kutyáknak csináltak, aminek az összetevőiben olvasnál fűszert... :D
2013. dec. 28. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!