Van valakinek csau csau kutyája? Ti hol/kitől vettétek? Tudtok a kutyusról képet küldeni? (:
Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 10:10
1/8 anonim válasza:
Nincs csaum,egy időben akartam,de nem igazán találtam itthon normális tenyésztőt,ami meg volt az elég drága volt,így letettem róla.Ha nincs 200-250 ezred alaphangon a kutyára,akkor inkább a fajtamentőknél érdeklődj.
Olcsóbb kutyát meg nem éri meg megvenni,mert az orvos belőled fog Ibizára járni.
3/8 anonim válasza:
Előző vok,így keress rá : csau csau kutya
5/8 anonim válasza:
Bounty elgurult a gyógyszered?
Nem az a probléma,hogy nem tud rákeresni...
6/8 A kérdező kommentje:
?? oké ezt én sem értem:DD
amúgy első, én tisztában vagyok mindennel, árral, kutyával mindennel, csak érdeklődök:D
2013. dec. 26. 23:05
7/8 anonim válasza:
Mi 34E ért vettük hernádvécséről sajnos már nem él pedig nagyon szerettük és nem azért halt meg mert olcsón vettük hanem mert bélcsavarodása lett
8/8 anonim válasza:
Egyik kutya sem azért hal meg,mert olcsó volt :DD
Hanem mert az olcsó fajtatisztának mondott kutyák 90%-a beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!