Ezt a pulit megvegyem? Úgyértem fajtiszta?
A Puli, Puli lesz törzskönyvvel vagy nélküle is!!!!!
Az már más kérdés, hogy minőségben milyen lesz!!!!
S ezalatt leginkább a szőrzetére céloztam,ami a Pulinál gyenge pont tud lenni, ha nem fajtatiszta és törzskönyvesek a szülők!!!!!
Jesszusom! Ez a baj ezzel a fórummal, hogy sok idióta is hozzászól, amihez nem kellene vagy nem is ért...!
Na barátom neked sem sok Pulid volt még úgy látom!!! Nemhiába vagy ilyen " elfuserált lelki szegény"!!
S IGEN!!! Ha csak családi kedvencnek kell a kutyus,s nincsenek kiállítási szándékaid vele, akkor törzskönyv nélkül is lehet az!!!!
Nyugodt szívvel megveheted!
Mert gondoljátok, hogy egy "szaporító" önköltségi áron adná el a kutyáit???
Nos elég tudatlanok vagytok!!!
Mert egy szaporító már külfölddel kezdi, ahová 100-ezrekért is tud kutyát eladni felvásárlónak, ha meg itthon akarja értékesíteni SEM fogja ÖNKÖLTSÉGI áron eladni!!!!
Csekkold le őket:
Annyi de annyi puli és puli keverék várja az álomgazdát menhelyeken. Ha csak egy családi kutyust szeretnétek, akkor miért nem néztek körül először menhelyen? Hátha megtetszik valamelyik bozontos kölyök, higgyél nekem, egyetlen menhely sincsen örökbefogadható fekete, göndör szőrű kölyök és fiatal kutyák nélkül. Az ilyen expresszről vásárolt törzskönyv nélküli kutya sem fog jobban hasonlítani egy igazi pulira, mint a menhelyesek és így megmentenél egy kutyát, aki egész életében hálás lesz neked. Ez lenne a legjobb megoldás szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!