TK-s francia bulldog, lehet nem fajtatiszta? Hogyan lehetne megbizonyosodni ròla, hogy tényleg az.
Írd le melyik kennelből vannak,akkor könnyebb lesz segíteni.Vagy elviheted őket tenyészszemlére,ott ez is kiderül.
Képről meg nem lehet megmondani,hacsak nem üvölt róla valami hiba.
Tenyèsz szemlère nem tudom elvinni..
Mèretben,alkatban,szőrzetre( egyik finom puha,màsik pedig inkàbb amolyan dròt szerű durvàbb).
Nem egy kennelből vannak tudom , hogy lehetnek ilyen eltèrèsek..de ez kezd gyanussà vàllni;)
Jó alaposan vásároltál kutyát.
Ha láttad a szülőket, ha utána néztél a tenyészetnek, akkor nem kellene most itt kérdezősködnöd.
Nem szeretnèk nyìltan kennel neveket megnevezni..privátban ha valaki ìr neki kèpet mutatnèk.
Az okoskodò -kioktatò kommenteket ignoràlni tudom ..èrdemben segìtő embert keresek..olyat aki csak rajtam szeretne kötekedni ès pàlcàt törni arra kèrnèm menjen inkàbb X Faktort nèzni.;)
Kicsi orszàgubkban tudjuk ,hogy semmi sem lehetetlen..egy kis pènz ide oda ès a kutya x idős x oltàsokkal rendelkezik x alomba beregisztràlt..
Èn bennem van annyi jòhiszem hamàr mèlyen a zsebembe nyùlok akkor biztosabban kapok minősèget..ezèrt sem jöhetett szò tk nèlkūliről ahol ki tudja milyen kètes szaporìtò rakott össze almokat egy szuka mellè..
Pont emiatt,ha már mélyen a zsebedbe nyúlsz kellett volna az utolsó betűig leellenőrizni mindent.
Egyébként képről még mindig nem lehet mondani semmit.Csak kennelnévről vagy törzskönyvi névről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!